Veterans que tornen al camp per lluitar contra l'Alzheimer

Aquest cap de setmana el Camp del Centenari va acollir el torneig 'Mataró juga per l'Alzheimer', un triangular de veterans que pretén recaptar diners per l'estudi de la malaltia. Espanyol, Cirera i la selecció de Mataró de l'any 90 a 92 van saltar al camp del Centenari per participar al Mataró juga per l'alzheimer. Es tracta d'un triangular d'equips veterans que pretén recaptar fons per l'Associació Familiars Alzheimer Maresme, fet que es va aconseguir i pel què des de l'organització s'està molt satisfet. 

Combinats com el de l'Espanyol tenen raó de ser participant en aquests esdeveniments. Rafa Marañón és un dels històrics de l’entitat perica i un dels que va jugar aquest dissabte a Mataró. Pel que fa a la selecció de Mataró, aquesta no es reunia des de fa molts anys. Fet especial i que van notar alguns dels jugadors.

Tot el que s'ha recaptat aquest dissabte sumarà a les xifra que s'obtingui de la propera caminada per l'Alzheimer. L'any passat entre tots els esdeveniments es va arribar als 25 mil euros.