Una segona part de força masnovina

Tercera victòria consecutiva del VIVE El Masnou contra el Sant Josep, que veu així com se li acaba la imbatibilitat. Partit igualat, sobretot a la primera part, on les diferències no van ser mai grans. Tot i que els badalonins van posar-se 14  a 20 al tram final del primer quartr, els masnovins van mantenir-se dins del joc i del partit, pel que van tornar-se a aproximar a l'electrònic. De fet al descans, a manca de 10 segons, el resultat era d'empat a 37, però una pèrdua de pilota va fer que el Sant Josep marxés per davant a vestidors.
Uns vestidors dels que només en va sortir, o això va semblar, el Masnou. Va saber entendre què havia de fer i ho va aplicar. Va assolir diferències superior als 10 punts i bo i no sentenciar ja no va patir en cap moment. Al final del partit Raul Laita, entrenador masnoví, es mostrava satisfet del que havia vist.

Encara que no ho podia fer del tot. Oriol Tomeu va abandonar la pista lesionat, i les perspectives inicials no semblen massa positives. Amb aquesta victòria els masnovins han guanyat 4 dels 5 partits que han disputat, i es situen a la zona alta de la classificació. El Sant Josep, després de perdre per primera vegada, rebrà a casa, el proper cap de setmana, al Boet.

Informa: F.Andrés/ J.Peñaranda