Una nova jornada amb derbi a la Lliga EBA

Sembla que un derbi no ve mai sol i després del primer, arriba el segon. L'Arenys Bàsquet Joventut passa de Masnou al Fons de Les Creus per rebre al Boet, en el que serà un dels partits més interessants de la jornada. El tècnic arenyenc, César Saura, creu que poc tindrà a veure aquest partit amb el que els va enfrontar a la pretemporada. Ho va dir a Diumenge Esports.
Per Alberto Peña res ha de fer canviar l'equip. Ara li toca el primer desplaçament de la temporada després de jugar tres partits a casa. El que li preocupa al tècnic del Mataró Parc Boet és que el seu equip segueixi actuant, precisament, com el que és, un equip.
I del derbi a Barberà. El Masnou visitarà al cuer amb l'objectiu de trobar la tercera victòria en quatre partits. Un Barberà que només ha jugat un partit ara per ara, partit que ha perdut.
Mentrestant el Feimat torna a territori preferit, el Palau d'Esports Josep Mora. rebrà al Salt, equip que després de perdre la primera jornada ha guanyat les dues següents. El líder vol seguir amb el ple de victòries i la primera posició.