Un tomb pel cap de setmana de Les Santes Esportives. 2a part

Una de les disciplines que no perd oportunitat de donar-se a conèixer per les Santes és l’Aikido, i aquest any ha passat d’una jornada a fer-ne dues: una dissabte al matí i l’altra dissabte a la tarda.També dissabte al matí el Port de Mataró va viure la jornada “Fes-te a la Mar", amb una diada gratuïta de tastets de vela lleugera amb monitor. Una activitat inclusiva però pensada especialment per a col·lectius amb discapacitat i risc d’exclusió social.

El BMX Mataró va dur a terme el Trofeu Generalitat BMX Les Santes 2018. 80 corredors van prendre part d'una prova que aquesta edició tindrà diferents seus, i la capital maresmenca ha acollit la primera prova. Els participants més joves tenien 5 anys pels 50 dels veterans. Un dels actes més multitudinaris, com ja és habitual, és el festival de patinatge. El Jaume Parera es va omplir per veure l'actuació del Patinatge Artístic Mataró, que aquest any duia el nom "Petites grans il·lusions". Una aposta per la màgia, acompanyada del mag Apolo Rex.

Diumenge, a Can Canyameres, la VIII tirada Open d'Arc Les Santes va prendre novament part. Ho va fer amb molta diversitat d'arcs, fet poc habitual. Com que la prova era open es competia per una classificació general, sense categories d'edat. Els guanyadors van ser Jordi Lorenz en Arc Longbow, Jose Maria Escarabajal en Arc Instintiu, Tomás Martínez en Arc recorvat, Joaquín Pérez a l'Arc Compost. Lorenz va ser també guanyador absolut. El cap de setmana va tancar amb un total de 16 activitats entre dissabte i diumenge.

Informa: F.Andrés/ JM.Spà/ M.Castilla