Un nou campionat de Catalunya per la secció adaptada del CN Mataró

Terrassa ha estat l'escenari del campionat de Catalunya d’hivern Open de natació adaptada 

Un campionat que per equips aconseguia el Centre Natació Mataró, revalidant per sisena temporada consecutiva, el títol de campions. De fet, de les 11 edicions del campionat. el club mataroní n'ha aconseguit guanyar 10.
I de fet la darrera victòria ha estat, de nou, molt destacada davant els seus immediats rivals. El segon classificat ha estat el Terrassa. Un dels fets destacables és que si la victòria la temporada passada va ser per 91 punts de diferència, aquesta l'equip mataroní ha aconseguit situar-se 129 punts per sobre dels egarencs, que han tornat a la segona posició.

En total han estat 29 medalles pels representants del Centre Natació Mataró, en una competició amb molts participants i de nivell molt divers.

Cal destacar que a nivell individual només trobem  una nedadora entre els tres primers classificats, mostrant una feina molt coral de tots els nedadors de la secció. Només la marca aconseguida per Berta García a la prova dels 100 braça la va permetre finalitzar a la tercera posició amb 546 punts

Les competicions, en any olímpic no s'aturen. I els propers reptes dels nedadors i nedadores serà el campionat espanyol.