Un últim quart per oblidar condemna a l’Advisoria Mataró Maresme (63-66)

Davant el Lima Horta, les mataronines desaprofiten un avantatge de 19 punts en els darrers 10 minuts.

Partit emocionant i amb un gran ambient a l’Eusebi Millan entre Advisoria Mataró Maresme i Lima Horta que s’ha decidit als últims segons.

L’equip local agafava la iniciativa a la primera part, tot i que les visitants no es desenganxaven del partit. Les de Bea Pacheco es mostraven sòlides en defensa i encertades en atac, però no eren capaces d’aconseguir un avantatge considerable fins al tercer quart, quan gràcies a un nivell d’encert molt alt marxaven amb un marge de 19 punts per afrontar els últims 10 minuts de partit.

Tot just començar l’últim quart semblava que no hi hauria partit, ja que les mataronines continuaven amb el mateix ritme. Però després d’un temps mort de les visitants a falta de set minuts pel final es capgirava la tendència del matx. El tècnic visitant demanava a les seves que pressionessin a tota la pista i gràcies a un seguit de bones defenses i millors atacs han pogut retallar diferències fins a situar-se per davant al marcador a falta de pocs segons. L’Advisoria ha llençat la gran feina feta al llarg del partit en uns darrers minuts per oblidar. Finalment, victòria a domicili del Lima Horta per 63 a 66.

Informa. Pol Costa