Un fitxatge i la intenció de renovar l’actual plantilla per afrontar el retorn a l'OK Lliga

El Club Hoquei Mataró farà un únic fitxatge per afrontar el repte de jugar a la màxima divisió estatal d’hoquei patins. Per tant el seu entrenador. Albert Larrea, tindrà una plantilla d’11 jugadores. De fet 2 porters i 9 jugadors de pista. L’objectiu o el repte és poder oposar resistència davant la majoria d’equips.

Marc Ollé ha estat la única incorporació del primer equip del Club Hoquei Mataró pel seu retorn a la OK Lliga. La única, però de renom. Una peça que pot ser clau per donar un salt més en la qualitat de l’actual plantilla I és que la incorporació d’Oller vindria a completar una plantilla d’11 jugadors, una prioritat pel tècnic que explica el perquè és inviable poder donar alguna baixa.

Amb tots aquests elements el tècnic veu que l’equip pot ser competitiu en la majoria de partits de la OK Lliga. Sense encara saber com serà el format de competició, i sense saber com serà el retorn a la nova rutina, el Club Hoquei Mataró espera amb candeletes el retorn a la màxima categoria estatal.