×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Un cap de setmana marcat per les exhibicions esportives

En el marc de les Santes Esportives, s'han organitzat aquest cap de setmana algunes exhibicions obertes als mataronins i mataronines que volguessin gaudir d'una jornada esportiva.

La jornada del cap de setmana la va obrir l'activitat de vela; "fes-te a la mar", una activitat pensada per fer la vela accessible a tothom. I és que aquest curs és un esdeveniment inclusiu per fer conviure a persones que poden tenir, o no, diversitat funcional.

També el dissabte al matí, l'Eusebi Millan va acollir un curs d'aikido, un art marcial no competitiu que consisteix a aprofitar la força de l'adversari. En aquest curs han estat convidats mestres d'arreu del territori català que feien classes als participants.

El dissabte, però ja a la tarda, el Cerdanyola Mataró i el Club d'Escacs Mataró van organitzar el tradicional torneig d'escacs que s'inclou dins del calendari de les Santes des de fa 15 anys.

Ja a la nit, es van fer dues activitats més: el festival de patinatge artístic i la 8a marxeta nocturna de Les Santes. En patinatge, més de 100 patinadors i patinadores, de 3 a 18 anys, van fer un festival al Jaume Parera. Per grups també van fer una exhibició relacionada amb la temàtica "una nit d'estiu". Pel que fa a la marxeta nocturna, a les 22:00 h es va donar el tret de sortida a la vuitena edició d'una cursa a peu que és una versió estiuenca de la clàssica marxeta.

Els mataronins i mataronines encara podran gaudir de moltes més exhibicions i activitats esportives aquesta setmana, que es tancarà amb la tradicional Cursa Popular de Les Santes.

Informa: A. Andrés / J. Masriera / M. Castilla