UE Mataró i Advisoria Maresme busquen apropar-se a l'objectiu

A quatre jornades d’acabar la temporada regular, la Lliga Femenina 2 comença a encarar la recta final. Advisoria Maresme i la Unió Esportiva Mataró encara no tenen definit el seu futur.

Cap de setmana clau per la UE Mataró Germans Homs. A manca de quatre partits per acabar el campionat, les unionistes tenen l’oportunitat de segellar matemàticament la permanència. Per fer-ho, caldran dos factors. El primer, i més important, és guanyar. El rival és l’Andratx, l’últim classificat a tres victòries. Així que, en cas d’emportar-se el triomf, el Mataró evitarà matemàticament l’últim lloc, l’únic que atorga el descens directe. El segon repte serà no ser el pitjor penúltim dels tres grups. Ara per ara les grogues estan amb cinc victòries, les mateixes que el segon i tercer per la cua del grup A, el Rosalia de Castro i l’Avilés. Així doncs, qui té tots els números de ser el pitjor penúltim de grup és el del grup B, el Sevilla Femenino. Ha guanyat tan sols dos encontres, els mateixos que l’últim, el Pozuelo. 
Un triomf groc i dues derrotes de Sevilla i Pozuelo equivaldran que el Mataró estaria salvat 100% aquesta mateixa setmana. 

En canvi a la part alta la batalla és una altra i està més cenyida. Barça, Lima Horta i Femení Sant Adrià ja estan classificats per la fase d’ascens, i només queda una plaça en joc, la quarta. És la que actualment ocupa l’Advisoria Maresme però que no té assegurada. Amb quatre jornades pendents, té a dos partits el Joventut (amb qui va perdre el bàsquet average) i el Viladecans. Així que no li val cedir més terreny i les dues properes jornades seran claus per saber si pot tancar la seva participació abans d’arribar al límit. Aquest dissabte al migdia rep el Sant Josep balear, equip de la zona mitja. Un moment ideal per recuperar sensacions –i victòria- com a locals.