UD Cirera i UD Molinos es queden sense temporada

La Federació Catalana de Futbol ha decidit no reprendre la Segona Catalana després d'una enquesta realitzada al tots els equips participants

La 2a Catalana de futbol no tindrà competició. Així ho ha decidit la Federació Catalana després de fer una enquesta entre tots els clubs catalans que participen en aquesta competició. Cirera i Molinos no hi estan d’acord, avisen que hi ha jugadors que ja han demanat permís per marxar cedits a altres equips de 3a Catalana, però es mostren favorables a participar de la competició que vol organitzar la Federació, sense al·licients competitius.

La pandèmia de la Covid 19 va deixar sense resoldre el darrer campionat de la 2a Catalana de Futbol, i farà el mateix amb el d’aquesta temporada, després d’haver-se jugat només dues jornades el passat mes d’octubre. Així ho ha comunicat la Federació Catalana de Futbol, explicant que la decisió es pren seguint els resultats de l’enquesta que va fer la setmana passada entre els clubs participants i davant la impossibilitat de complir el Pla de Competició.Una mesura que no coincideix amb la voluntat dels dos equips mataronins que hi participen, que confiaven en poder competir de forma oficial. nt.

La Federació assegura que reestructurarà la categoria de cara a la temporada vinent per tal de recuperar els participants a Primera i Tercera Catalana per a la temporada 2022-2023. I és que la propera temporada seran 30 equips més. De fet la 2a Catalana serà la única categoria que no es reprendrà. En canvi ja ho ha fet la 1a Catalana i està previst que ho facin la 3a i la 4a Catalana. Això farà que molts jugadors de la 2a Catalana busquin poder marxar cedits a equips punters de 3a Catalana.

La Federació proposarà un nou format de competició, d’inscripció voluntària i sense efectes d’ascensos i descensos. Una competició a la que s’hi volen apuntar els dos clubs mataronins. Els dos equips ja fa unes setmanes que entrenen i esperen, més aviat que tard, poder tornar a competir, encara que sigui en un nou format, a l’espera de poder tornar a fer-ho a la 2a catalana, la propera temporada.