Triple ració de bàsquet a la capital del Maresme

Dissabte, en directe per tvmataró, el duel de la Lliga EBA entre Mataró Parc Boet i Joventut de Badalona B

Part de la promoció del partit de bàsquet de la Lliga EBA que s'emet en directe per tvmataró

En bàsquet la jornada serà pràcticament a la capital del Maresme. Dels 4 partits, 3 es juguen a instal·lacions mataronines.

El primer serà demà, a partir d’un quart de set de la tarda, corresponent al grup c-2 de la Lliga EBA i que enfrontarà el Mataró Parc Boet i el Joventut de Badalona B. Un duel que es podrà seguir en directe per tvmataró. Mario Lausame, el tècnic boetista, parla de la importància del partit.

Som dos equips empatats, tot i que a ells els hi falta dos partits. Però són dels partits que hem de tirar endavant. Ells potser venen més rodats, perquè han jugat dos partits de júniors i nosaltres no ho hem fet. És un duel molt atractiu i esperem que la gent respongui.

Diumenge serà el torn per la Unió Esportiva Mataró Germans Homs de Lliga EBA, en aquest cas al grup C-2. L’Andratx serà el rival dels unionistes, el primer rival del 2022 per l’equip de Charly Giralt.

Diumenge també serà el torn de l’Advisoria Mataró de Lliga Femenina Challenge, que rebrà al Millan a l’Al-Qázeres Extremadura. També serà el primer partit per les de Bea Pacheco del 2022. Un any on esperen poder fer créixer la única victòria que tenen a la classificació.

A fora, a les Balears, juga la Unió Esportiva Mataró a domicili del Sant Josep de Mallorca.