Triomf de prestigi en l'últim quart del Quadis Mataró (8-5) contra el Terrassa

El cap de setmana esportiu ha donat resultats destacats, i algun d'ells inesperats, com el primer que es va produir el dissabte al migdia.

Un duel de la Liga Premaat masculina entre Quadis Mataró i Terrassa marcat pel primer parcial favorable als mataronins, per 4 a 0. A partir del segon quart, els egarencs van reaccionar, i malgrat no trobar el seu màxim golejador, el madrileny Víctor Gutiérrez, van aconseguir reduir les diferències amb el 5 a 4 al final del tercer període. En els darrers 8 minuts va tornar a aparèixer l'efectivitat dels mataronins, que amb un inspirat Grummy va emportar-se el darrer dels quarts per 3 a 1 i el partit per 8 a 5. El brasiler Gustavo Guimaraes Grummy va ser l'autor de 4 dels 8 gols de l'equip de Beto Fernàndez. També van ser golejadors l'argentí Yañez i el boia Àlex Codina, que en van marcar dos cadascú.

Tot i la victòria els mataronins no avancen posicions a la classificació, però sí que aconsegueixen mantenir-se en el grup capdavanter, liderat amb molta diferència pel Barceloneta, i seguit per Barcelona, Terrassa, Sabadell i Mediterrani.

 

Informa: Josep Maria Spà