Tram final de temporada pel CJH Mataró

La seva plaça a la categoria està assegurada i afronta els 3 partits com a banc de proves

Tram final de temporada pel CJH Mataró

A tres jornades per acabar la temporada, podríem dir que el Joventut Handbol Mataró vol quer acabi el més aviat possible. A nivell de resultats no hi té res en joc. La seva plaça a la categoria està assegurada i afronta els 3 partits com a banc de proves i com a oportunitat pels més joves de cara a agafar experiència a la categoria estatal.

Ho fa pensant en el futur, però també com a mesura per fer front a unes lesions que acompanyen l’equip des de principis de temporada. I és que es diu aviat, però és que fins a 12 jugadors s’han perdut com a mínim dues jornades. Destacades les lesions de Max Anson, que no ha pogut jugar durant tota la temporada, la de Bernat Bonamusa que només va poder jugar les 3 primeres jornades, Manel Nuñez absent durant 3 quartes parts de la temporada, Gerard Conill, 13 setmanes fora o Berneguer Chiva que s’haurà perdut 12 jornades. Entre lesions, confinaments i motius personals i laborals, com la marxa de Mitus Pujol, a manca de 8 jornades per acabar la temporada han condicionat, i molt, les aspiracions de l’equip. 

Sergi Rodríguez, de fet, es queda amb una plantilla en quadre per afrontar la recta final de la temporada. Fins a 8 jugadors es perdran les 3 últimes jornades, i per tant els més joves hauran d’agafar pes en les rotacions. Aquest cap de setmana juguen contra el Balonmano Granollers, equip que va patir de valent en partit de la 1a volta per treure els 2 punts. Va ser l’inici de la remuntada mataronina, per sortir de la zona complicada, zona en la que durant certs moments ha flirtejat. El duel es juga a l’Olímpic de Granollers, aquest diumenge a partir de la 1 del migdia. Sant Joan Despí en el darrer duel com a locals, i OAR Gràcia de Sabadell seran les dues darreres jornades.