Torrejon desperta passions

La jugadora ha estat rebuda a l'Ajuntament de Mataró per l'alcalde de Mataró, David Bote, la regidora d'esports, Beatriz Delgado, i clubs i escoles que potencien el futbol femení.

Aquesta tarda l'Ajuntament de Mataró ha rebut la visita de Marta Torrejon, una de les jugadores referents del futbol català i espanyol, 

La jugadora del Futbol Club Barcelona femení, exinternacional amb la selecció espanyola i biòloga, Marta Torrejon ha estat rebuda per l'alcalde de Mataró David Bote i la regidora d'Esports Beatriz Delgado.

Ho ha fet acompanyada de Toni Gordo, membre del cos tècnic del primer equip blaugrana i part important també en els èxits del primer equip. Gordo ha estat les quatre últimes temporades a l'staff del primer equip, primer amb Lluís Cortés i ara amb Jonatan Giraldez.

Els dos han estat acompanyats també per una representació de clubs de futbol de la ciutat i escoles que potencien el futbol femení a les extraescolars. Torrejon i Gordo, han esat obsequiats amb un penjoll amb una reproducció de la Laia l'Arquera.

El moment emotiu de l'acte ha quan la jugadora més petita de la sala, Júlia Àngel de l'Aleví A del Club Esportiu Mataró, ha reaccionat amb una abraçada quan li han dit que podia acostar-se a fer una pregunta a la jugadora. No hi ha hagut pregunta, però si abraçada!