Tornar a començar

Aina Rabadan és una de les esportistes cridades a ocupar els podis de la seva especialitat, el salt d’alçada.

La jove mataronina, que milita a les files del Futbol Club Barcelona, va començar el 2020 amb diverses bones marques, com el metre i 75 centímetres que va saltar a principis de febrer en el campionat de Catalunya absolut en pista coberta. Això li va permetre ser campiona de Catalunya absoluta i quedar sisena al campionat estatal amb una marca de d’1 metre i 72 centímetres.

A les portes de disputar els campionats de la seva categoria, va arribar el coronavirus i va trencar la preparació feta fins aleshores.

Des del confinament ha intentat mantenir la seva forma física, tot i les limitacions de la seva especialitat. Però davant les adversitats Rabadan ha volgut millorar altres aspectes que potser fins ara havia deixat en segon terme.

Ja fa unes setmanes que la mataronina s’entrena a l’estadi, amb l’objectiu de poder millorar unes marques que ja l’han portat a ser referent de l’atletisme mataroní, tot i només tenir 18 anys. El seu objectiu i amb el que ha treballat durant aquests dies segur que està poder superar el metres i 76 centímetres que té coma millor marca personal.