Torna la Copa Catalunya, quatre mesos i mig després

Quadis CN Mataró i Barceloneta juguen AVUI (20:45h) la tornada dels Quarts de final, amb el 5 a 13 de l'anada i amb baixes importants per Beto Fernàndez

Torna la Copa Catalunya, quatre mesos i mig després

Sense recordar ni quan ni com es va jugar el partit d'anada, avui hi ha partit de tornada dels quarts de final de la copa Catalunya

L'eliminatòria entre Quadis Mataró i Atlètic Barceloneta es completa avui, a partir de tres quarts de nou del vespre, amb el duel de tornada i amb el 5 a 13 del partit d'anada. Un duel jugat el 14 d'octubre al complex esportiu Joan Serra i on els mataronins van poder plantar cara el primer i tercer quart.

Un duel i una eliminatòria sense aparent història. Els mariners ja ho han demostrat en totes les competicions i en tots els enfrontaments amb l'equip de Beto Fernàndez. En lliga, en Copa del Rei i també en l'anada de la Copa Catalunya. I avui tot sembla indicar que ho podrà fer encara més. I és que els mataronins no podran disposar de dos dels seus principals referents.

Defensivament es trobarà a faltar l'aportació del cobridor de boia Ramiro Veich, i ofensivament no podrà disposar de l'aportació golejadora de Gustavo Guimaraes, Grummy.

Els dos acaben de disputar el campionat sud-americà, on precisament aquest cap de setmana s'han enfrontat a la final. Un Argentina - Brasil, que poques similituds guarda amb els històrics duels futbolístics, però que com qualsevol enfrontament entre els dos països comporta certa rivalitat. Si a Mataró, els dos jugadors comparteixen estones, diumenge van enfrontar-se per un títol. Un campionat que aixecava la selecció argentina guanyant 11 a 9, amb Ramiro Veich com a màxim golejador i millor jugador de la final, amb 4 gols.

En canvi Gustavo Guimaraes, Grummy autor de dos gols no va poder contribuït en revalidar el títol que la seva selecció havia aconseguit a Perú el 2018.

Avui, a part d'aquestes dues baixes, Beto Fernàndez tampoc podrà disposar de Max Casabella, que arrossega una lesió des de fa un parell de mesos.

Avui doncs, a la piscina de Sant Sebastià, la sorpresa mataronina té encara menys opcions, del que ja de per si és habitual.