Torna el waterpolo i torna el públic

Torna el waterpolo i torna el públic

El Quadis CN Mataró s'hi tornava a posar per primera vegada des del mes de març. El rival, un conegut a totes les competicions, el CE Mediterrani. Aquest cas la competició era la Copa Catalunya. El partit, igualat, va caure del bàndol barceloní per un sol gol, 9 a 10.

Un Quadis - Mediterrani porta de la mà la paraula IGUALTAT. Així ha estat els darrers anys a la lliga, a la copa, als play off i també a Europa. I el vist ahir corresponent a la Copa Catalunya ha tornat a deixar un duel més que distret. El primer després de més de 6 mesos sense la pilota a l’aigua.

Un duel amb constants alternatives, que no va veure el primer gol fins al segon quart. De fet en els segons 8 minuts se’n van veure 8. Empat a 4 al descans llarg. L’estira i arronsa va seguir en el tercer quart, però l’equip visitant que dirigeix Jazzel Martínez va aconseguir tancar els tercers vuit minuts per davant, amb un parcial de 3 a 2. Un 6 a 7 que es convertia en un 6 a 8 als primers compassos del quart període. Una avantatge massa important en un duel que va decidir-se per petits detalls i on el Quadis va poder empatar fins al final. Però l’electrònic es va quedar amb un 9 a 10 pels del barri de Sants.

I és que cos tècnic i jugadors tenien ganes de poder tornar a competir oficialment. En un duel que va poder tenir públic, limitat a 35 persones, que van poder entrar al recinte delimitat que envoltava la piscina, per veure un partit especial per tots els protagonistes.

El duel d’ahir va servir per veure en acció a Óscar Aguilar per primer cop amb el casquet del Quadis. Amb dues dianes va ser una de les peces claus en atac. Una faceta que va tornar a dominar a les files locals el veterà German Yañez, amb 3 dianes.

Pels mataronins no hi eren ni Edu Mínguez, per motius laborals, ni Lluc Bertran, que s’ha perdut l’estrena per problemes amb la seva fitxa.

Informa: JM.Spà / S.Ruiz / J.Masriera