Torna el tennis més internacional

Les promeses del tennis mundial es reuniran a partir d’aquest diumenge a Mataró, en el marc del Torneig Internacional Ciutat de Mataró

32 tennistes i 16 parelles es citaran aquest diumenge a la capital d’El Maresme per disputar la segona edició del Torneig Internacional Ciutat de Mataró. Álvaro López, 305 del món, Nikolas Sánchez, 332, i el francès Remy Bertola, 350 en el rànquing ATP, són els jugadors més destacats.

Hi participaran més de 25 nacionalitats. Cada un dels tennistes tenen l’objectiu de guanyar i, d’aquesta manera, poder competir en el circuit ATP. Per aconseguir-ho és necessari sumar els punts que dóna el Torneig Internacional i així entrar en el TOP 200 del món.

Aquesta serà la segona edició. La primera va ser un èxit rotund i els guanyadors de l’any passat estan competint en les primeres rondes del Roland Garros. Carles Guanyabents, president del Club Tennis Mataró, destaca la bona rebuda que ha tingut.

El torneig comporta una inversió de 45.000 euros i 25.000 dòlars en premis. A més, està obert a tothom, independentment que no siguin socis o abonats del club. D’aquesta manera, qualsevol persona podrà gaudir de les futures promeses del tennis mundial.

Per altra banda, el mític Juan Ignacio Londero era un dels caps de cartell, però finalment l’argentí no podrà participar a causa d’una nova lesió. Pol López, membre de la Comissió Organitzadora, està convençut que el torneig no perdrà crèdit malgrat tenir una baixa tan important.

Mataró forma part del circuit World Tennis amb seus també a Sabadell, Valldoreix i Vic.

El torneig començarà aquest diumenge amb les fases prèvies al Club Tennis Mataró. Qualsevol aficionat podrà accedir al recinte de forma gratuïta però a partir del quadre final, el dimarts, es podrà seguir també en streaming.

Informa: A.Andrés