Torna el Mataró Parc Maresme

En canvi, segueixen UE Mataró Germans Homs i Advisoria Maresme a la LlF2

Des del 12 de desembre no hi ha hagut partit pel Mataró Parc Maresme. Van marxar a l’aturada nadalenca i fins ara no els toca competir. Ho faran aquest diumenge per rebre el Sant Antoni d’Eivissa, l’únic equip que ho ha guanyat tot al grup C4. Malgrat la dada, no és líder perquè ha jugat tan sols quatre partits, dos menys que la Bisbal, equip que ha guanyat un encontre menys.
El darrer enfrontament dels mataronins va ser a l’Olímpic de Badalona. Actualment acumulen dues victòries i dues derrotes i estan a l’espera de poder trencar aquesta dinàmica.

Pel què fa al duel, els ve un equip en forma que vol mantenir la bona ratxa i pujar a la primera plaça. Això fa del matx un compromís molt exigent.  El partit començar a partir de dos quarts de tres de la tarda de diumenge al poliesportiu Eusebi Millann.

No hi haurà partit per la Unió Esportiva Mataró Germans Homs en aquesta competició, però si a la Lliga Femenina 2, on les unionistes tindran, de fet doble enfrontament. Dissabte juguen a dos quarts de tres de la tarda contra el Sant Josep balear i diumenge a les 12 visitaran la pista del Femení Sant Adrià. Dues oportunitats per recuperar les sensacions de victòria, que no han obtingut encara en aquest 2021.

En una lliga femenina 2 on també jugarà l’Advisoria Maresme, en el seu cas ho farà a domicili del Azulejos Moncayo, rival del que desconfia Jordi Vizcaíno. El partit és aquest diumenge a un quart d’una del migdia.