Tordera i Mataró es retroben per sumar els primers punts de la temporada

Tordera i Mataró es trobaran les cares aquest dissabte a partir d'un quart de vuit de vespre al Parroquial torderenc. Un dels derbis maresmencs de la categoria entre dos equips que venen de perdre a l'estrena.

El Tordera va caure a la pista del Manlleu i el Mataró ho va fer a casa contra el Compañía de María. Tots dos busquen, doncs, els primers punts de la temporada. Pel tècnic mataroní, Albert Larrea l'equip i entrenador rival són contrincants a tenir en compte i la pista, un pavelló gens còmode. En canvi per Sergi Grané, és d'aquests partits que tothom vol jugar. Espera que sigui un bon encontre on poder aconseguir els tres punts.

Que Tordera i Mataró es trobin a les primeres de canvi no és nou. De fet, ha passat any sí any no des de 2015. La temporada 15/16 es van enfrontar a la jornada 1 a Tordera amb victòria visitant, 2-3. Dos anys més tard, a la 17/18, va ser també a l'estrena de la lliga amb empat a tres a Mataró. Ara ho faran a la jornada 2 de nou al Parroquial. I els precedents són clars, partits igualats que fins al final poden no decidir-se.