Tocats, però no enfonsats

El Club Esportiu Mataró arribava al Camp del Centenari sabent que la Guineueta havia perdut al camp del Llefià per 2 a 1, de manera que tenia una oportunitat clara de retallar distàncies. Aquesta era l'expectativa, la realitat, però, va ser ben diferent.

Sí és cert que el conjunt local va començar bé, amb intensitat i amb un gol, tot i que de penal, al minut 14, obra de Parri. Però un cop passat el gol, els groc-i-negres no han sabut crear cap ocasió més i el Sarrià ha aprofitat la més mínima oportunitat per empatar, era el minut 33.

A la represa, amb l'1 a 1 al marcador els sarrianenc han sabut imposar el seu estil de joc i fer una molt millor segona part que els mataronins. S'han crescut i de res han servit els canvis tècnics d'Alberto Aybar, que a falta de cinc minuts per a la conclusió el Sarrià n'ha fet el segon i definintiu.

Aquesta derrota deixa el Mataró greument damnificat ja que és la segona consecutiva. A més a més, no només no ha sabut aprofitar la derrota de la Guineueta, sinó que l'Argentona ha guanyat el seu partit contra el Districte 030 i deixa el Mataró fora de posicions d'ascens. Si el conjunt d'Alberto Aybar no tenia prou amb mirar cap a l'ascens, ara també ha de mirar cap enrere, ja que l'Europa B el segueix a 1 punt i l'Atlètic Sant Pol a 3.

Informa: E. Manchado / M. Castilla