Terrassa i Sabadell, rivals del CN Mataró d'aquest cap de setmana

Un assaig general dels quart de final de la Copa de la Reina. Això és el que serà el partit d’aquest dissabte entre el Terrassa i el Mataró. El conjunt de Marina Zablith visitarà la piscina egarenca per encarar el segon duel complicat del mes de febrer, després del partit contra el Mediterrani. Tant el Terrassa com el Mataró venen de dues victòries fàcils contra el Boadilla i el Catalunya respectivament.

 Aquest febrer, però, el conjunt de Xavi Pérez ha viscut dues situacions oposades: una victòria històrica a casa del Sabadell i una derrota a casa contra el Sant Andreu, màxim rival de les egarenques. per la quarta plaça Un Terrassa que ha anat de menys a més aquest any i que amb les seves files amb jugadores de la selecció espanyola com Bea Ortiz, Paula Leitón o la capitana de la selecció Pili Peña, a més de la tercera portera del combinat estatal, Sandra Domene, o de l’ex capitana del Sabadell Olga Domenech. A la primera volta, el Mataró va guanyar per 10 a 6, però no va poder trencar el partit fins l’últim quart.  

Per la seva banda, el Quadis Mataró rep aquest dissabte a la Joan Serra el Sabadell, quart classificat dos punts per sobre dels mataronins. Mentre els mataronins arriben de treure un punt important a la piscina del Mediterrani, els vallesans arriben al partit després d’una victòria ajustada contra el Canoe. Després d’un any complicat, els vallesans han tornat a ser un dels equips referència de la lliga. De fet, els de Quim Colet han guanyat al Barcelona, segon classificat, o el Mediterrani. En cas de victòria, els mataronins no només escalarien fins la quarta posició, sinó que eixamplarien a vuit punts la distància amb el Medi, que va perdre dimarts contra el Terrassa.  A la primera volta, el Sabadell va guanyar per 10 a 7.