Tercera victòria consecutiva del CJH Mataró a la Primera Estatal

Els mataronins fan una gran primera meitat contra el Banyoles, i malgrat l'ensurt del segon temps treuen el triomf per 23 a 29.

El Joventut Handbol Mataró guanyava a la pista del Banyoles per 23 a 29 i encadena 3 victòries.

El Joventut Handbol Mataró va fer ahir ala nit a Banyoles una bona primera meitat. Només 9 gols encaixats per 18 anotats durant els primers 30 minuts, unes xifres que feien pensar en una nit plàcida i una victòria còmode per l’equip dirigit per Sergi Rodríguez. Però ahir es va demostrar que els partits duren 60 minuts, i el Banyoles va acabar posant problemes a un renascut Joventut. De fet en el tram inicial la igualtat va ser signe predominant i fins al minut 12, al que es va arribar amb empat a 6, els mataronins no van començar a decantar el partit cap al seu costat. Aleshores un parcial de 3 a 12 posava els mataronins 9 gols per davant.

Amb 9 a 18 començava la segona meitat. Una segona meitat on les diferències es van mantenir fins que amb 15 a 24, un parcial de 6 a 0 situava els del Pla de l’Estany a només 3 gols, posant la por al cos de l’equip mataroní. L’equip de Sergi Rodríguez, però, era capaç de reaccionar i marcar 10 minuts després per tornar a agafar un marge que ha acabat ampliant. Així ho explica el propi Sergi Rodríguez.

Sergi German i Pablo Vela han estat els màxims golejadors de l’equip, ben secundats per Mario Martínez, Mitus Pujol i Jan Bonamusa.

La situació dels mataronins millora a jornada que passa. L’equip ha sumat en 4 dels últims 5 partits, i encadena 3 jornades consecutives guanyant, 8 punts que el permeten escalar fins a la vuitena plaça, just a la meitat de la classificació, i amb un partit menys.

Una bona manera de visitar aquest dissabte la pista del Sant Quirze, el líder de la categoria i que tant sols ha perdut un partit i n’ha empatat un altre.