Temporada positiva pel CN Mataró

Les de Dani Ballart reprenen l’activitat després de la Final de Champions a Saragossa demà a les sis de la tarda. Última jornada pels d’Andrei Iosep que defensen les opcions per disputar competició europea

Twitter: @cnmataro

El Centre Natació Mataró posa punt i punt final a la temporada a Barcelona. Els mataronins ja han perdut qualsevol opció d'accés als play-off per la lliga, però buscaran una victòria que els hi doni la plaça per disputar competició europea.

Els d’Andrei Iosep es trobaran a un CE Mediterrani que també lluitarà per estar a Europa la temporada que ve. Els mataronins depenen d’ells mateixos, però equips com Tenerife Echeyde i CN Sant Andreu també tenen opcions. Es preveu un partit de màxima igualtat entre dues forces molt equilibrades.

El Centre Natació Mataró ha fet una bona temporada però suma tres partits seguits perduts. A més, podria ser l’últim partit d’Andrei Iosep a la banqueta, tot a l’espera de decisions per part del club un cop acabada la temporada. Així i tot, jugadors i entrenador venen motivats després de plantar cara a tot un Sabadell, líder invicte de la competició.

Els mataronins defensaran la cinquena plaça davant un CE Mediterrani que ja van superar en el partit d’anada per 11-6. Els barcelonins no s’hi juguen res però buscaran acomiadar-se de la temporada de la millor manera possible a casa. El partit serà demà, a les dotze del migdia.