Tarda de dissabte poliesportiva i a porta tancada

Els primers equips del Futsal i el CJH Mataró juguen a les 16h i a les 18h respectivament

El gran gruix de partits es juga demà a la tarda, i la majoria d’ells han hagut de readaptar horaris pel toc de queda, i per tant acabaran tots abans de les 9 de la nit. 
La jornada començarà a les 4 de la tarda amb el duel del Futsal Aliança Mataró femení que també es desplaça fora de Catalunya. Juga a Es Mercadal la tercera jornada de la segona divisió. A Mataró, també a les 4 de la tarda juga el Futsal Aliança Mataró contra la Penya Esplugues la segona jornada de la segona divisió B. Un duel amb el que Mataró Audiovisual connectarà a la part final de l’encontre, a partir de dos quarts de sis de la tarda. Albert Sabaté és el tècnic del Futsal i espera que el seu equip segueix-hi mostrant la imatges dels darrers duels.

I en handbol, a partir de les 6 de la tarda, juguen els dos primers equips del Joventut Handbol Mataró. El masculí ho fa a Poblenou per intentar sumar el primer triomf de la temporada a la Primra Estatal. El femení com a local, rebent la visita de l’Amposta i amb la intenció de retornar al signe de la victòria per seguir a la part alta de la categoria.