Tarda apassionant d'hoquei

Tarda apassionant per als amants de l'hoquei patins. Els equips maresmencs disputaran els seus respectius partits de la Primera Divisió Nacional demà al vespre dins del marc de la 11a jornada, un per ascendir i l'altra per evitar descendir.
Per una banda, el Mis Ibèrica Mataró viatja fins a Vilanova i la Geltrú per enfrontar-se contra el Club Patí Vilanova a dos quarts de nou, un equip que de la mateixa manera que els mataronins, ve de perdre a la darrera jornada. Serà una jornada important per tots dos equips: el Mataró que vol sumar per seguir en posicions d'ascens, i el Vilanova que vol sumar per entrar-hi.

I tres quarts d'hora abans que arrenqui el Vilanova-Mataró, donarà el tret de sortida el partit del Tordera, equip que es troba a tres punts de les posicions de descens. Els de Sergio Alonso reben el club madrileny Rivas Las Lagunas, el cuer, que es troba a set punts de la permanència, per tant, aquest partit, també presenta a dos equips necessitats de punts.
Després d'aquesta jornada, els equips de la Primera Divisió Nacional gaudiràn d'un mes de descans, i reprendràn la lliga el cap de setmana del 13 i 14 de gener, després de l'aturada nadalenca.