Tanca amb èxit la 45a edició del Trofeu Cornudella

Aquest cap de setmana s'ha celebrat la segona i última jornada del 45è Trofeu Cornudella organitzat pel CN El Balís a Sant Andreu de Llavaneres. La competició havia donat el tret de sortida el cap de setmana passat i ha acollit més de 200 participants d'edats molt diverses.
El regatista empordanès Jordi Capella del Grup D'Esports Nautics Roses s'ha coronat com el vencedor absolut del Trofeu i, a més, també s'ha adjudicat el títol de campió de Catalunya en Làser Estàndar amb 4 triomfs i 1 descart, fet que li va permetre no haver de competir diumenge. Malgrat les previsions, pel Vicecomodor del Club Nàutic El Balís, les condicions en les quals es va disputar el campionat han estat immillorables.
Els participants del club llavanerenc també han estat els protagonistes en signar un bon paper a les diferents classes. Mentre que en Làser Estàndar, Leandro Rosado i Arturo Noguer han completat el podi per darrera de Capella, la tripulació formada per Eduard Ferrer i Nil López han estat els guanyadors tant del 420 a casa com del Campionat de Catalunya. Finalment, Lola Giménez i Martina Castañé han conquerit el Campionat de Catalunya femení i Sebastián Riquelme i Miquel Pérez el sub 17.