×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Special Olympics vol deixar petjada a Mataró

La setmana passada explicàvem que el Territori Special que s’havia de realitzar a Mataró el passat mes de juny, amb la disputa de 4 disciplines esportives, quedava aplaça fins el 2021.Un cop s’ha fet pública la notícia, des de Special Olympics expliquen la importància que té per ells la disputa d’aquesta competició que en el cas de Mataró es portava a terme en les disciplines de vela, bàsquet, futbol a 7 i la gimnàstica. 

Fins a 700 esportistes, amb procedència diversa, participaran d’aquest esdeveniment, que segons el propi Grimau es marca dos grans objectius, que el municipi i els esportistes visquin una experiència nova i que l’experiència deixi petjada a la ciutadania.

La regidora d’esports, Beatriz Delgado, havia parlat de les intencions de poder ser en un futur escenari d’uns Special Olymics, i a Mataró Audiovisual explicava les opcions que Mataró compartís seu amb Granollers. Una possibilitat que no descarten des de Special Olympics, després de veure el bon funcionament de la darrera edició, amb La Seu d'Urgell i Andorra acollint les competicions. Grimau, però no la pot confirmar.

Mentre es defineix quina serà la seu dels propers Jocs Special, de moment totes les parts treballen per posar data al Territori Special que la capital del Maresme viurà el 2021.