×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Sortejades les Lligues Premaat de waterpolo

Aquest migdia s'ha fet el sorteig de les Lligues Premaat i les altres categories estatals. Ho ha fet dividint la competició en dues fases prèvies i un play off final. La intenció d’aquesta divisió en grups és poder tancar el màxim de fases en cas d’un possible nou confinament en ple hivern.

Les mataronines han quedat enquadrades en el grup de 8 equips amb Sant Andreu, Terrassa, Rubí, Saragossa i Concepcion.

Per l’equip femení, guanyador de la darrera lliga inacabada, el tècnic Dani Ballart és conscient que les favorites al títol son les sabadellenques en una lliga on els equips s’han tornat a reforçar.

Pel que fa al masculí, el paràmetre per dividir els equips ha estat el mateix, i els seus rivals son el Barceloneta, el Sabadell, el Sant Andreu, el Navarra i l'Echeyde. El tècnic Beto Fernàndez, lamentava ahir que a principis de setembre encara no hi hagués un calendari, com si que tenen altres competicions i confia en que el nou format adaptat a la nova normalitat que vivim sigui atractiu.

La primera jornada de la lliga Premaat masculina portarà al Quadis a fer el primer desplaçament fora de Catalunya, viatjant a Navarra. A la Lliga Premaat femenina el Mataró també es desplaçarà, i visitarà la piscina del Rubí en l’estrena de la competició.