Sorteig poc benèvol pels interessos de l'Assolim CN Mataró

L'Assolim CN Mataró haurà de classificar-se per les dues primeres posicions davant el CN Sabadlel, l'Eger i el Ferencvaros

A mesura que passes rondes europees, és menys probable que t’acompanyi la sort en els emparellaments i creuaments. El potencial dels rivals puja un esglaó, i en aquesta segona ronda de la nova Champios League és difícil poder triar.

Com a primeres de grup, l’Assolim Centre Natació Mataró, havia d’esperar un dels equips exempts de la primera eliminatòria, més un segon i un tercer d’altres grups.

La sort o el sorteig realitzat ahir no han estat benèvol als interessos de l’equip de Dani Ballart. L’atzar ha volgut que l’etern rival i conegut Sabadell tornarà a crear-se en el camí de les mataronines. En un grup que es jugarà a Eger (Hongria), amb l’equip local arribant com a segon classificat en el grup del Terrassa i que va quedar amb els mateixos punts que el campió, el Glyfada grec. El darrer dels participants és el Ferencvaros grec, equip que va quedar tercer, per diferència de gols respecte Mediterrani i Padova, a la fase jugada a Barcelona.

A la segona fase, només passaran els dos primers equips. La resta passaran a disputar la nova Euro Cup, la competició que substitueix la Copa LEN i que ja comença amb els equips eliminats a la primera fase.

Les mataronines confien en les seves possibilitats, i de fet venen de literalment passejar-se a Paços de Ferreira, amb un balanç de 4 victòries, 92 gols a favor i només 25 en contra. Només el 14 a 11 contra el Vouliagmeni va suposar-li problemes a l’equip de Dani Ballart. La resta, golejades contra ZVL 1886, Pacense i Niza.