Sisè títol estatal absolut per Galia Dvorak

Imatge de la RFETM

Sisè títol espanyol per Galia Dvorak en el campionat estatal de tennis taula disputat a Antequera.
La mataronina va repetir el títol que ja havia aconseguit la temporada passada, després de 12 anys sense haver-lo guanyat. De fet ja són 6 títols i 4 els subcampionats obtinguts per la palista de 30 anys.
En aquesta edició ho ha fet derrotant a la final a la jove granadina del Vic, Ana Garcia que no va tenir opcions, perdent la final disputada divendres al vespre per 4 a 0 davant la veterania de la palista criada al Centre Natació Mataró.
Dvorak va saber aprofitar que als quarts de final quedava eliminada l’altre clara aspirant, la gironina del Calella, Sofia Xuan Zhang. I entre això i el gran nivell demostrat, acabant el torneig sense perdre cap set, li va obrir el camí cap al títol.
A més de la medalla d’or en va sumar una de bronze en parelles juntament amb la seva excompanya al Centre Natació Mataró, Paula Bueno.
Ara l’objectiu de la palista que està jugant la lliga francesa amb el Grand Quevilly és poder obtenir un bon resultat en els Jocs del Mediterrani de Tarragona. Dvorak juga les dues competicions, individuals i equips, si bé creu que el més factible per obtenir medalla és la competició per equips.
La competició de tennis taula dels jocs del Mediterrani es disputa al pavelló de Valls i comença demà amb la competició individual i continuarà amb la de seleccions.