S'estrena la Cursa de Cap d'Any

La primera edició de la Cursa de Cap d'Any tanca amb bon balanç, i amb les imatges típiques de les darreres proves atlètiques. Les disfresses com a protagonistes, però en aquesta ocasió sense el fred que hauria de ser habitual.

Mataró ha estrenat una cursa, la darrera de l'any, que ha tingut una bona rebuda entre els prop de 400 inscrits. Entre els que esperaven a prendre la sortida, el mataroní Enrique Luque, que minuts després agafaria el protagonisme de la prova. I és que tant sols va necessitar 15 minuts per completar el 5 km molt planers i que va haver de lluitar, perquè darrera seu amb poca diferència entraven Àlex Arellano, Jesús Caparrós i Albert Ruz. La prova femenina la guanyava l'atleta de mig fons del Laietània Inas Kajtih, seguida de Maria Casals i Sandra Alonso.

La prova organitzada pel Centre Atlètic Laietània, amb la col·laboració de Gesport i l'Ajuntament de Mataró va sortir a les 10 del matí i no va deixar de rebre cada un dels 358 arribats, 231 en categoria masculina i 127 en categoria femenina, fins ben be les 11 del matí. Una prova  que també va tenir la seva part reivindicativa, amb la participació de diversos atletes de descalços, que entrenen i competeixen sense calçat. O per la participació d'esportistes afectats per paràlisis cerebral i  que reivindiquen la plena inclusió dins del món de l'esport.

La primera edició va tancar amb el lliurement de premis als primers classificats, masculins i femenins.