Sense Marxeta Noturna de Santes, tampoc el 2022

L'edició de l'any passat ja va ser suspesa per la incidència de la Covid-19. Aquest 2022 el motiu és l'activació del Pla d’Actuació Municipal INFOCAT

Suspesa la 9a Marxeta Nocturna de les Santes. A causa de l’activació del Pla d’Actuació Municipal INFOCAT, l’entitat organitzadora l’Agrupació Científico Excursionista de Mataró ha decidit suspendre-la.

L’any passat, van ser les restriccions de la Covid19, les que van l’Agrupe a suspendre la Marxeta Nocturna, que arribava a la 9a edició.

Recordem que el cap de setmana ja es van suspendre les activitats que s'havien organitzat a can Canyameres, al parc forestal, que té l'accés restringit per l'onada de calor. L'Agrupe, a través, del seu web ja han explicat que les persones inscrites rebran el retorn de l'import de la inscripció

Lamentem anunciar que, degut a l’extrem risc d’incendi forestal derivat de l’actual onada de calor, hem de cancel·lar la Marxeta Nocturna de Santes. Les persones inscrites rebreu el retorn de l’import de la inscripció.

Ahir a la tertúlia d'esports del Mataró al Dia les santes esportives, també va ser un dels temes tractats. Unes Santes que encara tenen actes pendents, com el campionat de Catalunya de ciclisme dels propers 27 i 28 d'abril o la travessa i la cursa, els actes mes populars i que es podran seguir en directe per tvmataro.