Sense Jocs i sense competicions, un estiu diferent per Galia Dvorak

Si tot hagués anat com esperava, aquests darrers mesos la mataronina Galia Dvorak s’hauria classificat per disputar els seus quarts Jocs Olímpics. Però com és sabut tots els esforços han quedat, per ara, sense recompensa. Avui, que s’haurien d’estar jugant aquests Jocs, coneixem com és un estiu sense competicions per a Galia Dvorak.

Estiu com a sinònim de competicions, no de vacances. Aquesta ha estat la tònica de Galia Dvorak dels últims 15 anys. Sempre amunt i avall per competir, aquest estiu li resulta estrany però alhora profitós. Així és com valora no competir i també com aprofita el temps lliure.

La mataronina, no va poder arribar a disputar la classificació per Tokio, però de ben segur que a hores d’ara estaria disputants uns nous Jocs Olímpics. Es tracta de la màxima fita per a tot esportista i, per tant, molts esforços dipositats. Esforços que ara no tenen clar que serveixin de massa.

Els japonesos haurien estat els quarts Jocs per Dvorak. Per trajectòria, qui sap si els últims. El què tenia clar era que després de la cita olímpica podia arribar una nova etapa dins la seva carrera.

Ara, toca seguir treballant. Treballant pel què arribi, del què no hi ha certesa absoluta de res.