Sense Copa, amb futur

El Centre Natació Mataró perd 9 a 11 contra el CN Sabadell i es queda sense poder aixecar el seu segon títol de Copa de la Reina.

Sense Copa, amb futur

El Centre Natació Mataró s’ha quedat sense el segon títol de la temporada. Les mataronines, però feien aquest diumenge al migdia un partit ben diferent al vist a principis de temporada, també contra el Sabadell, però en el marc de la Supercopa Espanyola (6-11).

El de Copa de la Reina, jugat mig any després, ha estat un duel ajustat en els primers minuts. 3 a 2 a la fi del primer quart. Anni Espar va tirar del carro de l’equip mataroní, que malgrat tot no podia acabar de tancar en defensa al quadre vallesà. Tot i el 2 de 10 en jugades de superioritat per les de David Palma, l’equip mataroní no va poder tapar tots els forats, i a la mitja part el Sabadell manava amb un 4 a 6 que es convertiria ràpidament amb un 4 a 7.

Van ser els pitjors moments que va viure l’equip dirigit per Dani Ballart que va arribar a veure’s 4 gols per sota, amb el 6 a 10. Quan semblava que les sabadellenques tindrien un final de partit plàcid, Ballart se la va jugar i li va sortir  bé. El Centre va tenir amb el 8 a 10 la opció de poder-se posar a un sol gol, però no va aprofitar l’opció i si que ho va fer el Sabadell per deixar vista la final per sentència.

L’equip va rebre la copa de sotscampió. Una copa amb un regust amarg, però alhora il·lusionant perquè veuen, com diu el tècnic Dani Ballart, que es troben amb opcions de poder lluitar per títols.