Segueix l'estira-i-arronsa entre UFEC i SGEAF

La UFEC ha presentat una nova demanada pel tancament d'instal·lacions mentre la Secretaria ha anunciat el pagament de 20 milions d'euros per compensar el tancament del mes de novembre

La guerra oberta entre la UFEC i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat segueix.

I és que de res ha servit les declaracions de Figueras explicant que el govern català ha fet efectiu el pagament de 20 milions d’euros per compensar el tancament de les instal·lacions esportives a causa de la Covid-19 durant el novembre passat.

Per la UFEC els ajuts del govern català han estat mínims, i no cobreixen, segons ells ni de lluny, les pròpies mesures anti-COVID que el mon esportiu ha aplicat durant tots aquests mesos. En paral·lel, la pròpia UFEC  ha presentat una nova demanda pel tancament esportiu. Una de les coses que busca amb la demanda és aconseguir la nul•litat de l’acte administratiu. Això obriria la porta a les possibles indemnitzacions. Gerard Esteva és el president de la UFEC.

L’Últim eslògan de la campana de la UFEC és “L’esport no us importa gens i les persones tampoc. Som més de 3 milions que el practiquem a Catalunya. Aviat no hi trobareu res.” Amb una fotografia d’un camp abandonat.