Segueix l'emoció a la Lliga EBA

L'objectiu del Masnou no és altre que arribar a Menorca amb els deures fets. Per això necessita guanyar els dos partits que té abans, tasca ja per si compromesa. El primer el té dissabte, de nou a casa, per rebre la visita del Sant Adrià. El vuitè classificat que ve de perdre contra el Barberà no posarà les coses fàcils als masnovins.

Després del partit colossal que va fer l'Arenys, ara el que li espera pot semblar un encontre plàcid si es veu que el Roser és el penúltim classificat. Ara bé, els del Fort Pienc s'estan jugant la vida i no es poden permetre una nova ensopegada. Un dels que competeix amb el Roser per salvar-se és el Quart, equip que ha de deixar enrere el Mataró Parc Boet.

Passar pàgina i guanyar a la pista del Castelldefels és l'objectiu dels mataronis, que poden optar a pujar més llocs a la classificació abans no acabi la temporada. Al grup B el Mataró Feimat ja no pensa més en el descens. Salvats matemàticament, diumenge encaren un gran partit al Palau: la visita del líder, el Vic. Un equip que ha guanyat 9 encontres més que els unionistes tot i que, al Josep Mora, no hi ha rival que no pateixi.

 

Informa: F. Andrés