Segon partit solidari de Mataró Audiovisual (Diumenge 18:00h)

Aquesta casa, Mataró Audiovisual, torna a organitzar el partit solidari, iniciat el juny de l’any passat. Diumenge a les 6 de la tarda el municipal del Centenari viurà un duel amistós que enfrontarà als treballadors i treballadores i col•laboradors i col•laboradores de Mataró Audiovisual contra un combinat de jugadors i jugadores de diverses entitats esportives de la capital del Maresme. L’objectiu és recaptar fons per Maresme Oncològic, entitat que agafa el relleu a la Fundació el Maresme, a qui van anar destinats els diners recaptats en la primera edició. 

L’entrada al Municipal del Centenari és gratuïta i l’aportació és voluntària. També es pot fer una aportació voluntària a la fila 0 [ES96 2100 1425 1502 0008 8595]. Diumenge doncs serà una bona oportunitat per veure en acció a treballadors d’aquesta casa als quals esteu habituats a escoltar per ràdio o veure per televisió i saber com juguen a futbol. Ho faran davant de jugadors i jugadores físicament més preparats, però que habitualment juguen a altres esports. Per tant serà un bon moment per veure, per exemple, el capità de la Unió Esportiva Mataró de bàsquet Natxo Ariño com es desenvolupa com a jugador de futbol, o com ho farà l’entrenadora de la Sirena CN Mataró Marina Zablith. La brasilera deixava clar, aquesta setmana, que ningú esperi veure un Neymar o un Coutinho aquest proper diumenge.

Altres noms de jugadors que es podran veure aquest cap de setmana seran Ciara Gibson del Ciutat de Mataró, Maria Rius del Futsal Mataró, Bernat Muñoz del Joventut Handbol Mataró, Eric Florenza del Club Hoquei Mataró o Pol Novo del Futsal Aliança, aquests dos repetint de la primera edició. Per tant aquest diumenge, a les 6 de la tarda tothom al Municipal del Centenari per veure en directe el segon partit de futbol solidari de Mataró Audiovisual.