Següent parada: Huelva

La UE Mataró viatja a Andalusia per disputar les fases d’ascens a LEB Plata

Una segona plaça i bitllet cap a LEB Plata. La Unió Esportiva Mataró vola a Huelva per disputar la fase final de la Lliga EBA. Els mataronins encara no han aconseguit certificar l’ascens, i és que abans hauran de superar una duríssima lligueta de 4 equips.

Són les terceres fases d’ascens d’una Unió Esportiva Mataró que es presenta com un candidat recurrent. Els de Charly Giralt s’estrenaran aquest dijous a les onze del matí davant el Club Bàsquet Chantada. L’endemà ho faran a la mateixa hora contra el Bàsquet Llíria i en el darrer partit, a la una del migdia, es trobaran als amfitrions: el Huelva Comercio.

La designació de les seus, Huelva i Llucmajor, ha estat involucrada en polèmiques. Els desplaçaments molts cops són un calvari per les entitats, ja que es troben amb moltes dificultats per cobrir el preu dels viatges. Els organitzadors paguen el 50% dels vols sempre que siguin directes i amb Air Europa. Alguns clubs han presentat una queixa formal precisament per la distància que han de recórrer, com és el cas del Colegio El Pinar. I és que no poden complir les exigències de la Federació i hauran de pagar la totalitat del desplaçament.

Pel que fa a la Unió Esportiva Mataró, volen fins a Màlaga i després viatgen per carretera fins a Huelva, on s’allotjaran.