Schrenk tanca la participació al Campionat d'Europa amb dues medalles

Ariel Schrenk, nedador del Centre Natació Mataró s’acomiada dels Campionats d’Europa amb dues medalles. El gironí s’ha penjat la seva segona medalla als europeus  paralímpics que aquests dies s’han celebrat a Dublin, a la república d’Irlanda, gràcies a una gran darrera posta als 4x100 estils. Schrenk ha competit aquesta prova amb la selecció espanyola, i ha aconseguir acabar en tercera posició, amb una bona execució en els seus 100 metres crol. La sorpresa es va produir a l’hora de les medalles, perquè tal com ha explicat a Mataró Audiovisual, la desqualificació d’Ucraïna els ha permès fer-se amb la plata. 

És la primera plata d’Shrenk en un campionat d’Europa paralímpic. El nedador explica que és una satisfacció i més encara donades les circumstàncies del relleu. Una prova dura, perquè Espanya s’havia d’enfrontar a Ucraïna, Itàlia i Holanda, seleccions fortes i favorites que venien de competir a Rio i no volien quedar-se fora de les medalles. Per això el fet d’haver pujat al segon calaix del podi fa que la bona feina del nedador del Centre Natació Mataró es vegi recompensada.

El club ha felicitat el gironí i també al cos tècnic, amb Maria Folgado i Roger Cruañas al capdavant. D’aquesta manera el Campionat d’Europa acaba amb un balanç de dues medalles pel jove nedador de 16 anys. Aquesta de plata i la medalla de bronze aconseguida en el relleu de 4x100 lliures en el primer dia de l’europeu. Bones sensacions per Shrenk de cara a preparar Tokio 2020, tant per al nedador gironí com per a d’altres nedadors de la secció adaptada del Centre Natació Mataró.

Informa: M. Rodríguez