Samuel Bayón estarà 6 mesos de baixa

El Club Esportiu Mataró no podrà comptar amb Samuel Bayón en principi durant els propers 6 mesos. La seva baixa és molt sensible pels esquemes de Raul Monroy, un contracop que es va produir en el tram final de la pretemporada. De mentalitat forta, Bayon assegurava aquest diumenge al Carnet Esportiu que només va trigar dos minuts en deixar de lamentar-se i començar a pensar en la recuperació. 

Samuel Bayón confia en les possibilitats de l’equip. No té miraments en dir que l’objectiu és l’ascens a Tercera, però sap que no serà fàcil. Però segons el mataroní, a banda de tenir una bona plantilla, creu que la clau de l’èxit és la bona sintonia que hi ha dins el grup. Amb una llarga trajectòria i 17 clubs a les espatlles, Bayón jugava i segueix jugant un paper destacat dins el vestidor groc i negre. I és que malgrat la lesió que pateix als lligaments creuats i que el mantindrà apartat dels camps de futbol durant els properes mesos, sap que el rol de veterà és important.

Tot i militar ara a Primera Catalana, Bayón té experiència en categories més altes, i fins i tot en lligues estrangeres. Durant la seva etapa a Eslovàquia va ser quan va aconseguir jugar a Primera. Tot i que aquest va ser una fita destacada, per Bayón els reptes assolits pel Mataró representen i representaran molt més. Bayón encara té molt present les seves anteriors etapes al Mataró, amb Jaume Creixell i també amb Joan Vilà, on hi va jugar papers ben diferents a l’actual.