S'acaben les competicions catalanes d'hoquei patins

Si a la Federació Espanyola de patinatge han decidit esperar-se a prendre una decisió sobre les competicions, on tampoc han volgut esperar és a la Federació Catalana de Patinatge. Han decidit tancar les competicions i fer-ho amb els resultats de la primera volta i sense descensos. 

Això a nivell mataroní es tradueix en que la temporada ha acabat per la bona part dels equips que formen el Club Hoquei Mataró, i és que té tots els seus equips de base i el primer equip femení jugant en competicions de la FECAPA. Pel coordinador del club i entrenador del primer equip femení, Aleix Castellsaguer, aquesta és una decisió coherent vista la situació actual.

Un dels que no podrà optar a l’ascens a l’OK Lliga Femenina, perquè no jugarà la fase d’ascens és el primer equip femení. Les noies que dirigeix Aleix Castellsaguer van acabar terceres la primera volta de la segona fase. Per darrera del Voltregà i de l’Igualada, que finalment serà qui pugi, beneficiat pel fet que les osonenques són el segon equip del club. 

La Federació estudia si fer o no campionats de Catalunya de categories base de cara a l’inici de la propera temporada. Entre altres coses, perquè els campionats són vàlids per anar a competir en competicions estatals, i en el cas del sub17 femení per jugar la Copa d’Europa.