Roser Tarragó es retira

La mataronina tanca la seva trajectòria després de sumar una plata olímpica a Tòquio

Roser Tarragó ho deixa. La waterpolista mataronina, de 28 anys, es retira i ho fa amb una darrera medalla de plata als Jocs Olímpics de Tòquio. Aquesta notícia arriba quan tot just havia de començar una nova etapa a Grècia, a les files del Vouliagmeni. Un contracte, d'un any de durada, al qual renuncia. 

Tarragó es retira amb una trajectòria molt favorable dins l'aigua. Amb la selecció ha aconseguit dues plates olímpiques (Londres 2012 i Tòquio 2020), dos campionats d’Europa (Budapest 2014 i 2020), un mundial (Barcelona 2013) i una plata al mundial de Gwangju (2019). A nivell de clubs, va formar part de la setmana històrica del CN Mataró l'any 2016, quan es va aconseguir la Copa de la Reina i la Copa LEN en una sola setmana. Tarragó ha format part de la generació d'or del conjunt mataroní, juntament amb Marta Bach, Ciara Gibson i Helena Lloret, que també s'ha retirat aquesta temporada.

Roser Tarragó va completar la seva carrera als Estats Units (Universitat de Califòrnia) i a Austràlia. Durant dues temporades va deixar la pràctica esportiva com a conseqüència de la pressió que suposava, fins que va tornar a jugar i ho va fer a Catalunya. Tarragó va arribar al CE Mediterrani, on hi va aterrar l'any 2018 i hi ha estat durant tres temporades. El seu darrer partit ha estat, doncs, la derrota per 5 a 14 a la final olímpica contra els Estats Units, on va acabar abans d'hora amb tres exclusions. No ha estat el final desitjat per una de les millors waterpolistes sorgides del planter del CN Mataró, però enrere hi deixa una carrera admirable.