Reunió entre la FCF i els clubs de la Primera Catalana de futbol

Les dues parts van reunir-se a principis de setmana arrel dels dubtes sorgits amb la tornada a la competició

La Federació Catalana de Futbol ha mantingut aquesta setmana una reunió amb una representació de clubs de la Primera Catalana. Ho ha fet en una trobada encapçalada pel mateix president de l'ens federatiu, Joan Soteras.

Entre altres aspectes, la Federació va poder escoltar els dubtes específics dels equips al voltant de la disputa de la lliga, a més de les singularitats de la màxima categoria territorial del futbol català. D'entre les diverses inquietuds traslladades, els clubs van demanar que no es produeixin descensos. Un fet que la Federació ja ha anunciat que no pot acceptar. 

Un altre de les inquietuds expressades pels representants dels clubs són en l'aspecte econòmic. Davant la impossibilitat actual de poder obrir instal·lacions, reivindicació que comparteix la Federació Catalana de Futbol, l'ens federatiu concreta quines són les ajudes que poden aportar als clubs.

En aquesta reunió els representants dels conjunts de la Primera Catalana de futbol també conèixer del funcionament del servei mèdic de la Federació que gestiona i avalua tots els casos de possibles positius o positius de la Covid-19 que notifiquen els clubs. En aquesta línia, també es va convenir l'aplicació de l'actual protocol com a eina per garantir una pràctica esportiva segura.