'Return to Mount Kennedy' dona inici a la III Mostra de Cinema de Muntanya

Aquest vespre comença la 3a mostra de cinema de muntanya, organitzada per l’agrupació científico excursionista de Mataró i la secció local de la Unió Excursionista de Catalunya. Una mostra que vol evidenciar el potencial del muntanyisme a la capital del Maresme. Tot i estar a costat de mar, encara avui són molts els aficionats a qualsevol de les disciplines de muntanya.

A partir de tres quarts de vuit del vespre tindrà lloc la presentació de la mostra, i tot seguit, precisament, es passarà el documental “Return to Mount Kennedy”, d’Eric Becker. Un documental nord americà fet l’any passat de 80 minuts de durada. I que va triomfar en la darrera edició del Festival de cinema de muntanya de Torelló,  rebent el Gran Premi Vila de Torelló i Flor de Neu d’Or i el reconeixement al millor guió. L’entrada és gratuïta, l'únic requisit és fer una donació d’algun producte com oli, llet, llegums cuits, sucre o diners, que aniran destinats a Càritas.

El dijous dia 13 de juny es portarà a terme el segon i últim passi de la Mostra. En aquella ocasió el protagonisme serà per “Amazigh, 4.167” (2017, Alicia Almiñana i Eduard Jornet)

La novetat d'aquesta edició és un concurs d'Instagram

Una de les novetats d’enguany és la posada en marxa d’un concurs d’Instagram en el que tothom que vulgui podrà participar-hi, de l’1 de maig al 10 de juny, amb fotografies relacionades amb la muntanya amb el #concursfotografia_mcmm19. El nom de la persona guanyadora s’anunciarà l’11 de juny a través del compte d’Instagram de la pròpia Mostra de Cinema que és @mcmm_concurs_fotografic.