Retorna el futbol groc-i-negre

I amb el gran objectiu que no pot ser un altre de l'ascens a la Lliga d'Elit. El CE Mataró ja ha escalfat motors per començar el circuit de la Primera Catalana.

Twitter: @ce_mataro

Diumenge a les 5 de la tarda torna el futbol a la capital del Maresme. El CE Mataró inicia el camí de la Primera Catalana amb el gran objectiu de l’ascens a la Lliga d’Elit. Debutarà al municipal El Centenari i ho farà contra un recent ascendit, l’Agrupació Esportiva Roses.

Després dels amistosos contra Martorell, Sarrià, Cirera, Montcada i el Trofeu Iluro contra el Llefià, serà moment de demostrar que aquest equip, amb la infinitat de noves incorporacions i els tants jugadors que s’han hagut d’acomiadar del club, està més que capacitat per fer grans coses.

Davant té un equip que l’última vegada que es van veure les cares va ser a aquesta mateixa competició al 1995, on els mataronins van arrasar al rival amb un 9-0. Per tant, poques conclusions es poden treure de l’oponent.

I és que degut a la nova competició establerta aquest any, el Mataró tindrà fins a 7 rivals nous en relació amb la passada, més de la meitat dels totals. Així i tot, aquest registre no pot suposar una excusa pels de Jesús Barón per poder deixar enrere la Primera Catalana i parlar de Mataró com un equip de Lliga d’Elit.

Informa: H. March