Reptes solidaris en memòria de les víctimes de la Covid-19

Sergi Garcia camina de Barcelona a Girona en 3 dies amb objectius solidaris. Aquest dimecres va passar per Mataró.

Ahir a la tarda per Mataró va passar en Sergi Garcia. Un barceloní que camina de Barcelona a Girona en 3 dies, uns 170 quilòmetres. L’objectiu és tenir un record per víctimes de la Covid-19 i donar força als treballadors de primera línia de contenció del virus. Garcia explica que no serà el seu últim objectiu.

Potser algun mataroní s’ha sorprès en veure passar aquest dimecres a la tarda una persona caminant amb un cartell a la seva motxilla.

Ell és en Sergi Garcia, un barceloní de 45 anys que just aquesta setmana ha començat el seu segon repte solidari. El primer va consistir en fer un total de 453 quilòmetres caminant i nedant, en 11 dies i per Barcelona i els seus entorns.

Com en el primer els objectius són els de tenir un record de les víctimes de la Covid-19, per donar forces a tothom que treballa per combatre’l i en aquest segon repte  també per donar a conèixer altres malalties, en aquest cas l’esclerosis sistemàtica. Uns objectius que comparteix amb qui es troba pels carrers i alhora ho fa donant mascaretes i venent polseres.

L’objectiu d’en Sergi que ja és camí de Palamós, és poder completar el recorregut de 170 quilòmetres aquest divendres, havent fet una mitjans d’uns50 quilòmetres diaris.