Repartiment de punts entre Mataró i Tordera

Empat a tres entre Mataró i Tordera en un partit d'alternatives però on els torderencs es van mostrar més segurs. Van saber remuntar el gol inicial d'Àlex Cantero. Ho van fer mitjançant Sais al minut següent i Berna Garcia, tot just començada la segona part. Lladó va tenir l'opció des de la falta directa en la darrera acció de la primera part però el tir no va entrar.
Amb l'1 a 2 en contra el Mataró va millorar i va empatar. Ho va fer per mitjà de David Montero, un dels recent incorporats a l'equip. El partit no va donar treva, pel que els equips van patir físicament. Pel Tordera no va ser fàcil perquè van arribar al matx amb menys efectius dels esperats. Ho explica Sergio Alonso, entrenador torderenc.

El Mataró es va quedar amb un home de menys en dues ocasions, en la primera, a més a més, va encaixar el 2 a 3. Però a manca de 20 segons Lladó va marcar per un Mis Ibèrica evitava així la derrota, pel que el punt és ben rebut pel tècnic, Quim López. Tots dos comencen sumant un punt però perdent-ne dos. Cap vol fixar-se, si més no de cara la galeria, cap gran objectiu. La pugna tot just ha començat.

Informa: F.Andrés/ R.Casacuberta