Renovació total al Mataró Parc Maresme

El conjunt mataroní es prepara per una nova temporada a la Lliga EBA amb molts canvis. I és que els maresmencs van patir per salvar la categoria, la temporada passada. En l'edició 2019-2020 van quedar segons per la cua, mentre que enguany miraran de fer un millor paper.

Aquest nou projecte passa per molts canvis a la plantilla. Precisament, Alberto Peña, que havia liderat l'equip des de la banqueta les últimes 8 temporades, no continuarà. Oriol Valls, serà el nou tècnic mataroní. A aquest moviment se li afegeixen 6 altes, 6 baixes i només 4 renovacions. Albert Barquets, Jordi Sànchez, Carles Homs, Òscar Heras, Cinto Gabriel i el veteraníssim pívot de 41 anys Alfons Alzamora són les noves incorporacions mataronines. Miqui Puig, Edu Francisco, i els estrangers Kadji i Dibba, que van fitxar per ajudar a l'equip, són les baixes dels de Valls. Carles Canals i Joan Navarro, incorporats a mitjans de temporada, es retiren.

El Mataró Parc Maresme forma part del grup C-3 de la Lliga EBA. En la primera jornada s'enfrontarà al Mollet a l'Eusebi Millan el 18 d'octubre. La primera volta la tancaran a domicili davant el Granollers, mentre que l'últim partit de fase regular el disputaran a casa contra els del Vallès el 17 d'abril.

Informa: À.Andrés