Relleu a la porteria de la Sirena Mataró

Sacseig al primer equip femení de la Sirena Mataró per afrontar la propera temporada.
Als adéu de Ciara Gibson i Alba Bonamusa, que marxa als Estats Units per estudiar i jugar a waterpolo, se'ls hi uneix altres jugadores que han tingut un pas més curt i amb diferent intensitat dins la Sirena Mataró.
La notícia més sorprenent és l’adéu de Debby Willemsz, que ella mateixa ha notificat a Mataró Audiovisual. La portera holandesa, que tenia una oferta de renovació sobre la taula, ha posposat tant la signatura de renovació, que quan l’ha volgut fer efectiva el club ja s’havia mogut fitxa i li ha trobat un recanvi, que iguala prestacions i abarateix el cost.
Willemsz marxa després de dues temporades on s’havia guanyat la confiança de la plantilla, el cos tècnic, els aficionats i també les jugadores de la base. L’èxit del quart lloc a l’Eurolliga i el bronze a la present edició de la Copa LEN no es podria entendre sense la holandesa sota pals.
Però el club s’ha volgut cobrir les espatlles i mentre esperava la resposta de Willemsz, concentrada amb la seva selecció per disputar l’Europeu, ha mogut fitxa i hauria incorporat a una portera de renom. Tot i que no hi ha fet oficial, l'entitat hauria trobat una substituta de nivell i de menys cost. Gaby Stone, la segona portera de la selecció d’Estats Units, però que va ser la titular en el darrer Mundial on la seva selecció es va penjar l’or serà l'encarregada de fer oblidar a Willemsz.

El sacseig dins la plantilla continua amb Liana Dance i Ema Carevic, pel qual l’equip ja tindria tancats els seus recanvis.
La setmana passada es feia públic l’adéu de la neozelandesa i que el seu lloc l’ocupava la boia també nordamericana Briggita Games. Una jugadora de grans prestacions a la posició de boia, que intentarà millorar els registres de Dance, que tot i no ser dolents, no han donat massa joc al cos tècnic.
Ema Carevic va arribar de rebot, i tampoc s’esperava gaire cosa de la neozelandesa amb passaport croat. La seva marxa era un fet i el seu lloc l’ocuparà una jugadora francesa que encara no hauria donat l’ok definitiu.
Claudia Abad tampoc seguirà a la disciplina mataronina, que encara ha de definit el futur del seu entrenador Florin Bonca.